Konvektomaty & Zchlazovače

nejsou to jen tak obyčejná zařízení.

Použití konvektomatů a zchlazovačů, neboli systém Cook&Chill, zcela zásadně zlepší Váš každodenní život v kuchyni o pozvedne výsledky Vaší práce o úroveň výše.

pro Restaurace

Konvektomaty a Zchlazovače/Zmrazovače od Electrolux Professional Vám pomohou v boji s každodenním stresem v kuchyni. Pomohou Vám stanovit rovnováhu mezi snahou o dokonalost skvělých pokrmů a vypjatými situacemi, jež pramení z maximálního nasazení, které vkládáte do Vaší práce.

  • zajistí konzistentní kvalitu pokrmu
  • zaručí správné načasování výdeje stravy
  • pomohou Vám být více kreativní při tvorbě vašeho menu

pro Hotel

Dnešní hoteloví hosté mají větší očekávání, než kdykoliv předtím. Chtějí, aby jim hotel nabídl rychlou pokojovou službu, ale z vysoce kvalitních potravin, a navíc aby takové pokrmy respektovali různorodé specifické požadavky například na diety či různá jiná omezení.

  • pružnější menu
  • kratší a modernější pracovní postupy
  • méně odpadu, kratší doby, úspory energie a provozních nákladů
air-o-steam touchline combi oven
blast chillers

Příslušenství pro Cook&Chill

volcano smkoer and smoking wood flavours

Volcano smoker

Jednoduché řešení pro uzení ryb, vepřového, drůbeže, hovězího, sýrů, zeleniny a pro nízkoteplotní pečení s nádechem uzeného.

Sous-Vide sonda

Sous-Vide sonda zaručí, že Váš pokrm, připravovaný ve vakuových sáčcích, bude vždy dokonale kvalitní, prostě přesně podle Vašich představ a očekáváních. Konstrukce sondy zajistí, že vakuum ze sáčku nezmizí po celou dobu přípravy v konvektomatu.

sous vide probe

Prozkoumejte další příslušenství

Zjistěte, co může Electrolux udělat právě pro Vás.

Filtr (72 výrobků)

Kategorie
Podkategorie
GN:
72 Výrobky Reset
  • air-o-convect Touchline<br>kapacita 6x1/1GN, elektrický

    air-o-convect Touchline
    kapacita 6x1/1GN, elektrický

    266200
    AIR-O-CONVECT řady Touch, elektrický horkovzdušný konvektomat s vyvíjení páry nástřikem, 6xGN1/1, HD dotykový panel, 2 ovládací režimy (automatika z uložených programů, manuální nastavení), 11 úrovní regulace vlhkosti, mycí systém air-o-clean.
    • air-o-flow: systém předehřívání čistého studeného vzduchu s následný rozváděním do komory skrze bi-funkční ventilátor
    • Jednobodová pokrmová sonda ve standardní výbavě
    • Make-It-Mine: možnost určitého přizpůsobení uživatelského rozhraní dle individuálních požadavků.
    • V ceně dodávky: vnitřní vodící lišty na GN1/1, rozteč 65mm

    (0)
  • air-o-convect konvektomaty<br>air-o-convect (úroveň C) 20xGN2/1, PL

    air-o-convect konvektomaty
    air-o-convect (úroveň C) 20xGN2/1, PL

    269705
    AIR-O-CONVECT, plynový, 20xGN2/1 (40xGN1/1), horkovzdušný konvektomat s vyvíjení páry nástřikem (DSG-direct steam generation), 11 úrovní vlhkosti, možnost vaření/pečení ve 2 fázích. V ceně zavážecí klec - rozteč vsunů 65mm
    • air-o-flow: systém předehřívání čistého studeného vzduchu s následný rozváděním do komory skrze bi-funkční ventilátor
    • Jednobodová pokrmová sonda ve standardní výbavě
    • Součástí dodávky je zavážecí klec s integrovaným vozíkem, rozteč vsunů 63mm
    • Automatické řízení vlhkosti (11 úrovní) pro bezbojlerové konvektomaty.
      • 0 = příprava bez dodatečného zvlhčování

      • 1-2 = nízké zapaření (dušená zelenina)

      • 3-4 = středně nízké zapařování (gratinovaná zelenina, pečení masa a ryb)

      • 5-6 = střední vlhkost (menší porce masa a ryb)

      • 7-8 = středně vysoká vlhkost (větší kusy červených mas)

      • 9-10 = vysoká vlhkost (větší kusy bílých mas, regenerace a ohřev předpřipravených pokrmů)

    (0)
  • air-o-convect Touchline<br>kapacita 20x1/1GN, elektrický

    air-o-convect Touchline
    kapacita 20x1/1GN, elektrický

    266204
    AIR-O-CONVECT řady Touch, elektrický horkovzdušný konvektomat s vyvíjení páry nástřikem, 20xGN1/1, HD dotykový panel, 2 ovládací režimy (automatika z uložených programů, manuální nastavení), 11 úrovní regulace vlhkosti, mycí systém air-o-clean.
    • air-o-flow: systém předehřívání čistého studeného vzduchu s následný rozváděním do komory skrze bi-funkční ventilátor
    • Jednobodová pokrmová sonda ve standardní výbavě
    • Make-It-Mine: možnost určitého přizpůsobení uživatelského rozhraní dle individuálních požadavků.
    • Součástí dodávky je zavážecí klec s integrovaným vozíkem, rozteč vsunů 63mm

    (0)
  • air-o-steam konvektomaty<br>air-o-steam® B n 10xGN2/1, EL

    air-o-steam konvektomaty
    air-o-steam® B n 10xGN2/1, EL

    268203
    Konvektomat air-o-steam, elektrický, 10xGN2/1, rozteč vsunů - 65mm, ovládací úroveň B (2 stupňové vaření). Mycí systém air-o-clean. V ceně vnitřní vedení GN nádob
    • Manuální režim: tradiční způsob nastavení pomocí dotykového displeje.
      • Horkovzdušný cyklus (do 300°C): pro přípravu pokrmů při nízké vlhkosti.

      • Nízkoteplotní pára (do 100°C): např. pro Sous-Vide, regeneraci a přípravu delikátních pokrmů.

      • Parní režim 100°C: pro přílohy, zeleninu, mořské plody a mnohé další pokrmy

      • Přehřátá Eco-pára: 100°C-130°C.

      • Kombinovaný cyklus (do 250°C): řízená kombinace horkého vzduchu a páry s regulací vlhkosti pro optimální výsledky, snížené váhové úbytky a zkrácení času.
    • Speciální cyklus REGENERACE: přednastaveno pro rychlou a efektivní regeneraci na talířích a také v GN nádobách (max. nastavitelná teplota 250°C)
    • By-pass technologie pro regulaci vnitřního klima (vlhkosti) v komoře (funguje při režimu Kombi a Regenerace). By-pass regulace přispívá k optimalizaci fungování bojleru a topnic v komoře, čímž výrazně spoří vodu a elektrickou energii.
    • Radiální, vícerychlostní ventilátor.
      • plná rychlost
      • poloviční rychlost
      • pulsní otáčky (vhodné obzvláště pro pekařské produkty, nízkoteplotní pečení, pečení přes noc a pro režim udržování.

    (0)
  • air-o-convect Touchline<br>kapacita 10x1/1GN, plynový

    air-o-convect Touchline
    kapacita 10x1/1GN, plynový

    266702
    AIR-O-CONVECT řady Touch, plynový horkovzdušný konvektomat s vyvíjení páry nástřikem, 10xGN1/1, HD dotykový panel, 2 ovládací režimy (automatika z uložených programů, manuální nastavení), 11 úrovní regulace vlhkosti, mycí systém air-o-clean.
    • air-o-flow: systém předehřívání čistého studeného vzduchu s následný rozváděním do komory skrze bi-funkční ventilátor
    • Jednobodová pokrmová sonda ve standardní výbavě
    • Make-It-Mine: možnost určitého přizpůsobení uživatelského rozhraní dle individuálních požadavků.
    • V ceně dodávky: vnitřní vodící lišty na GN1/1, rozteč 65mm

    (0)
  • air-o-steam konvektomaty<br>air-o-steam® B n 5xGN1/1, EL

    air-o-steam konvektomaty
    air-o-steam® B n 5xGN1/1, EL

    268210
    Konvektomat air-o-steam, elektrický, 5xGN1/1, rozteč vsunů - 80mm, ovládací úroveň B (2 stupňové vaření). Mycí systém air-o-clean.V ceně vedení GN nádob s roztečí 80mm (podélné zakládání)
    • Manuální režim: tradiční způsob nastavení pomocí dotykového displeje.
      • Horkovzdušný cyklus (do 300°C): pro přípravu pokrmů při nízké vlhkosti.

      • Nízkoteplotní pára (do 100°C): např. pro Sous-Vide, regeneraci a přípravu delikátních pokrmů.

      • Parní režim 100°C: pro přílohy, zeleninu, mořské plody a mnohé další pokrmy

      • Přehřátá Eco-pára: 100°C-130°C.

      • Kombinovaný cyklus (do 250°C): řízená kombinace horkého vzduchu a páry s regulací vlhkosti pro optimální výsledky, snížené váhové úbytky a zkrácení času.
    • Speciální cyklus REGENERACE: přednastaveno pro rychlou a efektivní regeneraci na talířích a také v GN nádobách (max. nastavitelná teplota 250°C)
    • By-pass technologie pro regulaci vnitřního klima (vlhkosti) v komoře (funguje při režimu Kombi a Regenerace). By-pass regulace přispívá k optimalizaci fungování bojleru a topnic v komoře, čímž výrazně spoří vodu a elektrickou energii.
    • Radiální, vícerychlostní ventilátor.
      • plná rychlost
      • poloviční rychlost
      • pulsní otáčky (vhodné obzvláště pro pekařské produkty, nízkoteplotní pečení, pečení přes noc a pro režim udržování.

    (0)
Konvektomaty a Zchlazovače 2016-05-30T07:36:48+00:00 Electrolux Professional