Sdílet

Tato webová stránka využívá soubory cookie. K získání více informací si pročtěte naše zásady používání cookie.

Pokud nesouhlasíte s jejich použitím, je třeba provést změnu nastavení prohlížeče.
 

Odeslat informace

Poslat více přátelům

Zobrazit email Vašemu příteli/přátelům Dobrý den, myslím, že toto by Vás mohlo zajímat. Podívejte se na to.

Zavřít

Food Service Know-how

air-o-steam Touchline combi oven

air-o-steam
Touchline

air-o-steam Touchline combi oven

High speed
panini grill
(HSG)

Cutting Disc Selection Guide

Průvodce výběrem disků

laundry know-how

Laundry Solutions
know-how

 

 


air-o-steam Touchline konvektomaty


Integrovaný systém mytí komory


Průvodce odvápněním bojleru


Electrolux Volcano Smoker


HSG panini grill


Jak čistit a udržovat


Průvodce výběrem disků 


This interactive guide has been developed to help you choose the cutting equipment for the TRK, TRS and TR200 series that best matches your needs. You can opt for exploring the range either by the ingredient that you wish to process or by the size and type of the cutting disc.

The illustrated applications are by no means comprehensive representation of the full capability of the blades. With the new stainless steel discs for the TRS and TRK machines, the limit is your own culinary creativity!

Start exploring the range now by clicking on the ingredient or the disc view icon below. The presence of the arrow icon means that you can also play a short video tutorial demonstrating how a particular cut can be obtained.