Sdílet

Tato webová stránka využívá soubory cookie. K získání více informací si pročtěte naše zásady používání cookie.

Pokud nesouhlasíte s jejich použitím, je třeba provést změnu nastavení prohlížeče.
 

Odeslat informace

Poslat více přátelům

Zobrazit email Vašemu příteli/přátelům Dobrý den, myslím, že toto by Vás mohlo zajímat. Podívejte se na to.

Zavřít

ThermaLine Prothermetic - kotle a pánve

ProThermetic Boiling and Braising Pans

Navrženo nejen pro závodní a školní jídelny, armádní a nemocniční stravování, ale také pro hotely a restaurace všech velikostí 

 

Řada Electrolux thermaLineProThermetic má ve svém portfoliu ucelenou nabídku sklopných a nesklopných kotlů a pánví, které snesou ta nejpřísnější kritéria i pro extrémně vytížené provozy.

Všechny modely jsou vybaveny dotykovým ovládání Touch Control a komunikují ve více jak 30ti jazycích včetně češtiny. Snadná čitelnost i zvětší vzádelnosti, intuitivní ovládání skrze ikony, precizní regulace teploty a výkonu je pro řadu thermaLine Prothermetic samozřejmostí. Odolnost proti stříkající vodě dosahuje v kategorii varných zařízení extra vysokého standardu IPX6.

Ať už budete používat naše tlakové kotle nebo multifunkční pánve, zaručíme Vám vynikající výsledky z pohledu kvality, zachování přirozené chutě, barvy, vitamínů a konzistence pokrmů. Navíc Vám garantujeme zkrácení času tepelné přípravy a snížení spotřeby energií..



pressure cooking

Tlakové vaření
s řadou ProThermetic:
řešení pro vysokou produktivitu, maximální účinnost a preciznost

Vynikající spolehlivost 
a zvýšený výkon 

 

thermaline ProThermetic je odpovědí na celosvětově zvýšenou poptávku po vysokokapacitních a zároveň multifunkčních zařízeních. Tyto stroje nachází uplatnění nejen v nemocnicích, školách, závodních jídelnách a v sociální sféře, ale také v hotelích a restauracích.

Řada Electrolux thermaLine je vyráběna v ultramoderním závodě ve švýcarském městečku Sursee, kde se "pod jednou střechou" nachází výrobní a vývojové centrum, které navazuje na tradici a zkušenost mnoha generací konstruktérů z blízkého i vzdálenějšího okolí.

Řady thermaLine v sobě skloubily optimalizaci varných postupů s maximální flexibilitou, ale také intuitivní jednoduchost ovládání, účinnost, ziskovost a hlavně hygienu. 

thermaline ProThermetic nabízi tlakové kotle a pánve, které najdou díky svým bezkonkurenčním vlastnostem uplatnění v nejrozmanitějších provozech všech velikostí a kapacit.

 

Zdravé a vysoce kvalitní pokrmy

 

Nízký, až takřka nulový, objem kyslíku v uzavřené a natlakované vaně zařízení thernaLine Prothermetic zabezpečí sníženou oxidaci potravin, což má za následek zvýšené zachování vitamínu a dalších prospěšných nutričních prvků v pokrmu, jdoucí ruku v ruce s přirozenější chutí, barvou a konzistencí potravin, resp. pokrmů.

Např. u zeleniny, tu lze tímto způsobem velice rychle a kvalitně uvařit aniž by musela být ponořena ve vodě, čímž se zajistí zachování jejich přirozené barvy, křupavosti, minerálů a vitamínů v ní obsažené.


Úspory energií

 

Zkrácení doby vaření efektivně ovlivňuje úspory energie. Čím křatší je potřebná doba vaření, tím vyšší úspory na každou vsádku jsou generovány.

 

VIDEO recepty thermaline Prothermetic


 
 
Close