Konvektomaty & Zchlazovače

nejsou to jen tak obyčejná zařízení.

Použití konvektomatů a zchlazovačů, neboli systém Cook&Chill, zcela zásadně zlepší Váš každodenní život v kuchyni o pozvedne výsledky Vaší práce o úroveň výše.

pro Restaurace

Konvektomaty a Zchlazovače/Zmrazovače od Electrolux Professional Vám pomohou v boji s každodenním stresem v kuchyni. Pomohou Vám stanovit rovnováhu mezi snahou o dokonalost skvělých pokrmů a vypjatými situacemi, jež pramení z maximálního nasazení, které vkládáte do Vaší práce.

  • zajistí konzistentní kvalitu pokrmu
  • zaručí správné načasování výdeje stravy
  • pomohou Vám být více kreativní při tvorbě vašeho menu

pro Hotel

Dnešní hoteloví hosté mají větší očekávání, než kdykoliv předtím. Chtějí, aby jim hotel nabídl rychlou pokojovou službu, ale z vysoce kvalitních potravin, a navíc aby takové pokrmy respektovali různorodé specifické požadavky například na diety či různá jiná omezení.

  • pružnější menu
  • kratší a modernější pracovní postupy
  • méně odpadu, kratší doby, úspory energie a provozních nákladů

Příslušenství pro Cook&Chill

Volcano smoker

Jednoduché řešení pro uzení ryb, vepřového, drůbeže, hovězího, sýrů, zeleniny a pro nízkoteplotní pečení s nádechem uzeného.

Sous-Vide sonda

Sous-Vide sonda zaručí, že Váš pokrm, připravovaný ve vakuových sáčcích, bude vždy dokonale kvalitní, prostě přesně podle Vašich představ a očekáváních. Konstrukce sondy zajistí, že vakuum ze sáčku nezmizí po celou dobu přípravy v konvektomatu.

Prozkoumejte další příslušenství

Zjistěte, co může Electrolux udělat právě pro Vás.

Konvektomaty a Zchlazovače 2016-05-30T07:36:48+00:00 Electrolux Professional

Filtr (84 výrobků)

Kategorie
Podkategorie
GN:
84 Výrobky Reset
  • air-o-convect Touchline<br>kapacita 10x1/1GN, plynový

    air-o-convect Touchline
    kapacita 10x1/1GN, plynový

    266702
    AIR-O-CONVECT řady Touch, plynový horkovzdušný konvektomat s vyvíjení páry nástřikem, 10xGN1/1, HD dotykový panel, 2 ovládací režimy (automatika z uložených programů, manuální nastavení), 11 úrovní regulace vlhkosti, mycí systém air-o-clean.
    • air-o-flow: systém předehřívání čistého studeného vzduchu s následný rozváděním do komory skrze bi-funkční ventilátor
    • Jednobodová pokrmová sonda je standardní součástí zařízení.
    • Make-It-Mine: možnost určitého přizpůsobení uživatelského rozhraní dle individuálních požadavků.
    • V ceně dodávky: vnitřní vodící lišty na GN1/1, rozteč 65mm

    (0)
  • air-o-steam konvektomaty<br>air-o-steam® B n 5xGN1/1, EL

    air-o-steam konvektomaty
    air-o-steam® B n 5xGN1/1, EL

    268210
    Konvektomat air-o-steam, elektrický, 5xGN1/1, rozteč vsunů - 80mm, ovládací úroveň B (2 stupňové vaření). Mycí systém air-o-clean.V ceně vedení GN nádob s roztečí 80mm (podélné zakládání)
    • Manuální režim: tradiční způsob nastavení pomocí dotykového displeje.
      • Horkovzdušný cyklus (do 300°C): pro přípravu pokrmů při nízké vlhkosti.

      • Nízkoteplotní pára (do 100°C): např. pro Sous-Vide, regeneraci a přípravu delikátních pokrmů.

      • Parní režim 100°C: pro přílohy, zeleninu, mořské plody a mnohé další pokrmy

      • Přehřátá Eco-pára: 100°C-130°C.

      • Kombinovaný cyklus (do 250°C): řízená kombinace horkého vzduchu a páry s regulací vlhkosti pro optimální výsledky, snížené váhové úbytky a zkrácení času.
    • Speciální cyklus REGENERACE: přednastaveno pro rychlou a efektivní regeneraci na talířích a také v GN nádobách (max. nastavitelná teplota 250°C)
    • By-pass technologie pro regulaci vnitřního klima (vlhkosti) v komoře (funguje při režimu Kombi a Regenerace). By-pass regulace přispívá k optimalizaci fungování bojleru a topnic v komoře, čímž výrazně spoří vodu a elektrickou energii.
    • Radiální, vícerychlostní ventilátor.
      • plná rychlost
      • poloviční rychlost
      • pulsní otáčky (vhodné obzvláště pro pekařské produkty, nízkoteplotní pečení, pečení přes noc a pro režim udržování.

    (0)
  • air-o-convect Touchline<br>kapacita 20x2/1GN, plynový

    air-o-convect Touchline
    kapacita 20x2/1GN, plynový

    266705
    AIR-O-CONVECT řady Touch, plynový horkovzdušný konvektomat s vyvíjení páry nástřikem, 20xGN2/1, HD dotykový panel, 2 ovládací režimy (automatika z uložených programů, manuální nastavení), 11 úrovní regulace vlhkosti, mycí systém air-o-clean.
    • air-o-flow: systém předehřívání čistého studeného vzduchu s následný rozváděním do komory skrze bi-funkční ventilátor
    • Jednobodová pokrmová sonda je standardní součástí zařízení.
    • Make-It-Mine: možnost určitého přizpůsobení uživatelského rozhraní dle individuálních požadavků.
    • Součástí dodávky je zavážecí klec s integrovaným vozíkem, rozteč vsunů 63mm

    (0)
  • air-o-steam konvektomaty<br>air-o-steam® B n 6xGN1/1, PL

    air-o-steam konvektomaty
    air-o-steam® B n 6xGN1/1, PL

    268700
    Konvektomat air-o-steam, plynový, 6xGN1/1, rozteč vsunů - 65mm, ovládací úroveň B (2 stupňové vaření). Mycí systém air-o-clean. V ceně vnitřní vedení GN nádob
    • Manuální režim: tradiční způsob nastavení pomocí dotykového displeje.
      • Horkovzdušný cyklus (do 300°C): pro přípravu pokrmů při nízké vlhkosti.

      • Nízkoteplotní pára (do 100°C): např. pro Sous-Vide, regeneraci a přípravu delikátních pokrmů.

      • Parní režim 100°C: pro přílohy, zeleninu, mořské plody a mnohé další pokrmy

      • Přehřátá Eco-pára: 100°C-130°C.

      • Kombinovaný cyklus (do 250°C): řízená kombinace horkého vzduchu a páry s regulací vlhkosti pro optimální výsledky, snížené váhové úbytky a zkrácení času.
    • Speciální cyklus REGENERACE: přednastaveno pro rychlou a efektivní regeneraci na talířích a také v GN nádobách (max. nastavitelná teplota 250°C)
    • By-pass technologie pro regulaci vnitřního klima (vlhkosti) v komoře (funguje při režimu Kombi a Regenerace). By-pass regulace přispívá k optimalizaci fungování bojleru a topnic v komoře, čímž výrazně spoří vodu a elektrickou energii.
    • Radiální, vícerychlostní ventilátor.
      • plná rychlost
      • poloviční rychlost
      • pulsní otáčky (vhodné obzvláště pro pekařské produkty, nízkoteplotní pečení, pečení přes noc a pro režim udržování.

    (0)
  • air-o-steam konvektomaty<br>air-o-steam® B n 20xGN1/1, PL

    air-o-steam konvektomaty
    air-o-steam® B n 20xGN1/1, PL

    268704
    Konvektomat air-o-steam, plynový, 20xGN1/1, rozteč vsunů - 65mm, ovládací úroveň B (2 stupňové vaření). Mycí systém air-o-clean. V ceně zavážecí klec
    • Manuální režim: tradiční způsob nastavení pomocí dotykového displeje.
      • Horkovzdušný cyklus (do 300°C): pro přípravu pokrmů při nízké vlhkosti.

      • Nízkoteplotní pára (do 100°C): např. pro Sous-Vide, regeneraci a přípravu delikátních pokrmů.

      • Parní režim 100°C: pro přílohy, zeleninu, mořské plody a mnohé další pokrmy

      • Přehřátá Eco-pára: 100°C-130°C.

      • Kombinovaný cyklus (do 250°C): řízená kombinace horkého vzduchu a páry s regulací vlhkosti pro optimální výsledky, snížené váhové úbytky a zkrácení času.
    • Speciální cyklus REGENERACE: přednastaveno pro rychlou a efektivní regeneraci na talířích a také v GN nádobách (max. nastavitelná teplota 250°C)
    • By-pass technologie pro regulaci vnitřního klima (vlhkosti) v komoře (funguje při režimu Kombi a Regenerace). By-pass regulace přispívá k optimalizaci fungování bojleru a topnic v komoře, čímž výrazně spoří vodu a elektrickou energii.
    • Radiální, vícerychlostní ventilátor.
      • plná rychlost
      • poloviční rychlost
      • pulsní otáčky (vhodné obzvláště pro pekařské produkty, nízkoteplotní pečení, pečení přes noc a pro režim udržování.

    (0)
  • SkyLine ChillS<br>Šokový zchlazovač/zmrazovač 100/70 kg, 10 GN2/1

    SkyLine ChillS
    Šokový zchlazovač/zmrazovač 100/70 kg, 10 GN2/1

    727740
    SkyLine ChillS, zchlazovač/zmrazovač 100Kg/70kg na 10 GN2/1 nebo 600x800mm, 29 vsunů-rozteč 30mm, dotykové ovládání Touch Screen
    • Plně dotykový ovládací panel s vysokým rozlišením (více jak 30 jazyků vč. češtiny), vhodný i pro barvoslepé uživatele.
    • Zchlazovací cyklus: 100 kg z +90°C na +3°C za méně jak 90 minut.
    • Zmrazovací cyklus: 70kg z +90°C na -18°C za méně jak 4 hodiny.
    • Zchlazování (z +10°C na -41°C) s automatickými přednastavenými programy.
      • Soft: teplota vzduchu v komoře 0°C; vhodné pro menší porce a jemné pokrmy

      • Hard: teplota vzduchu v komoře -20°C; vhodné pro větší kusy a hutnější pokrmy

    (0)